fbpx
sren
sren

Tribalion Challenge

Izazov po meri ratnika!

Tribalion Challenge – trka sa preprekama koja seže u samu srž istinske avanture!

Preživeli ste prethodni Tribalion OCR? Želite još? Pripremite se za nastavak! A svi vi koji još uvek niste, šta čekate?

Na stazi dugoj 21 km, sa 1150 metara kumulativnog uspona, čeka vas 35 izazovnih prepreka. Visoki zidovi, penjanje uz konopac, monkey bar-ovi, nošenje i vuča tereta, vodene prepreke, puzanje kroz blato, plivanje, samo su neki od izazova sa kojima ćete se suočiti. Vremenski limit za prelazak staze je 6 sati.

Ruta trke sa preprekama prelazi preko platoa Kaluđerskih Bara, vrtoglavo se spušta do dna kanjona Rače i srednjevekovnog manastira Rača koji čuva ulaz u zemlju kojom su Tribali vekovima vladali. Nestvarnom stazom kanjona, pored veličanstvenog vodopada u srcu šume, raskošnim usponom, kroz fantastičnu prirodu, vodimo vas ka cilju novog Tribaliona, i onom savršenom osećaju da ste ponovo pomerili sopstvenu granicu!

Pozivamo vas da pobedite sebe u zemlji u kojoj su najmoćniji Tribalski ratnici testirali svoju hrabrost. Dobrodošli na najuzbudljiviju trku sa preprekama u Srbiji!

Poklon organizatora

Svaki takmičar dobija tematski dizajniranu Tribalion dri fit majicu a svaki takmičar koji završi trku dobija i finišersku medalju.

Snaga, upornost, odlučnost – da li ih imaš?

Nepredvidiv teren i specijalne Tribalion prepreke te dele od cilja i dostignuća da dokažeš sebi da možeš sve.

#usudise da izađeš iz zone komfora

#usudise da se prijaviš na Tribalion Challenge!

Vreme do dana trke

Online prijava

Takmičari se prijavljuju popunjavanjem forme za prijavu na sajtu.