fbpx
sren
sren

Tribalion Green

Avantura u srcu!

Tribalion Green je ruta sa preprekama turističko – rekreativnog karaktera, ali sa svim elementima prave avanture.

trka sa preprekama OCR

Dužine 11 kilometara, sa 25 prepreka, prilagođena je rekreativcima i svim ljubiteljima prirode i rekreacije u prirodi, koji žele da uživaju u izazovu! Kreirana je po meri modernog čoveka koji voli da proba nešto novo i uživa u neočekivanom! 

Očekuj prepreke sa gumama, preskakanje grede, provlačenje ispod grede, gađanje u metu, nošenje tereta (10-15kg), provlačenje ispod žice, prelaske preko merdevina, drvenih zidova, balans grede i slične prepreke. Vremenski limit za prelazak staze je 3 sata. Naravno, ukoliko neku prepreku ne možeš da pređeš, postoji rezervna varijanta, a to je zamenska vežba – „Burpees“!

Tribalion Green je neodoljiva avantura i pravi razlog da izađeš iz grada, razmrdaš se na najlepšoj planini Srbije i nakupiš pozitivne energije! Ovo je pravi način da se oprobaš u jednom novom sportu koji ćeš sigurno zavoleti, zabaviš se sa svojim timom i doživiš Taru na jedan nov i uzbudljiv način!

Poklon organizatora

Svaki takmičar dobija tematski dizajniranu Tribalion dri fit majicu, a svaki takmičar koji završi trku dobija Finišersku medalju!

Učešćem u Tribalion Green trci, dokazuješ sebi da imaš sve potrebne karakteristike za suočavanje sa najvećim izazovom – Tribalion Challenge.

#usudise da se prijaviš i probiješ svoje granice!

Vreme do dana trke

Online prijava

Takmičari se prijavljuju popunjavanjem forme za prijavu na sajtu.