fbpx
sr
sr

VESTI

21.03.2018.

Tribalion Green – avantura po meri svakoga!

Tribalion Green je ruta sa preprekama više turističko – rekreativnog karaktera, ali sa svim elementima prave avanture.  Dužine oko 9 kilometara, sa 15-ak prepreka, prilagođena je rekreativcima i svim ljubiteljima prirode i rekreacije u prirodi, koji žele da uživaju u izazovu! Kreirana je po meri modernog čoveka koji voli da proba nešto novo i uživa u neočekivanom!

Očekujte prepreke sa gumama, preskakanje grede, provlačenje ispod grede, gađanje u metu, nošenje tereta (10-15kg), provlačenje ispod žice, prelasci preko merdevina, drvenih zidova, balans grede i slične prepreke. Vremenski limit  za prelazak staze će biti 5 sati tako da će svako imati više nego dovoljno vremena da završi svoju trku. Naravno, ukoliko neku prepreku ne možete da pređete, postoji rezervna varijanta, a to je „zamenska vežba“ – „Jumping jacks“!

Tribalion Green je neodoljiva avantura i pravi razlog da izađete iz grada, razmrdate se na najlepšoj planini Srbije i nakupite pozitivne energije! Ovo je pravi način da se oprobate u jednom novom sportu koji ćete sigurno zavoleti! Zabavite se sa svojim timom i doživite Taru na jedan nov i uzbudljiv način!

 

19.03.2018.

Tribalion Challenge – izazov po meri ratnika!

Tribalion Challenge je trka koja seže u samu srž istinske avanture! Ruta trke, prolazi kroz jedan od najveličanstvenijih delova planine Tare. Preko platoa Manastirskih stanova, staza vodi obodom dubokog kanjona Rače, do neodoljivih vidikovaca, kroz vodu kanjona  Jarevca i preko jezera Jarevac.

Na stazi dugoj 18,5 kilometara i oko 900 metara vertikalnog uspona, biće postavljeno 30 izazovnih i atraktivnih prepreka. Visoki zidovi, penjanje uz konopac, puzanje kroz blato, nošenje džakova sa peskom, vučenje tereta, gađanje kladivom u metu, plivanje, vodene prepreke u kanjonu, delovi rute koji su skoro vertiklni, samo su neke od prepreka koje vas čekaju na Tribalionu! Na svakoj prepreci će biti sudije koji će voditi računa da svaki učesnik pređe ili pokuša da pređe svaku prepreku. Za prepreke koje ne pređete, postoji „zamenska vežba“ – „Marinci“.

Tribalion Challenge je jedinstvena avantura koja će testirati vaše granice i izvući na površinu samu suštinu vašeg bića! Vrhunski izazov za svakoga ko se u duši oseća kao ratnik iz davno zaboravljene legende! Oživite legendu! Pobedite sebe! Preživite Tribalion!
                               
    

 

20.02.2018.
Pansport – sponzor prvog izdanja Tribaliona! Pansport priprema RECOVERY pakete pobednicima Tribaliona!

U moderno vreme neuravnotežene ishrane i smanjene fizičke aktivnosti, suplementi predstavljaju neizostavni deo Vašeg života, ukoliko brinete o svom zdravlju. Briga o porodici i bližnjima je jedna od najlepših ljudskih osobina, a njena najvažnija odlika je briga o zdravlju.
Uz veliki entuzijazam, posvećenost i ljubav prema zdravom životu, sportu i pravilnoj ishrani, sredinom 2001. godine otvorena je prva Pansport prodavnica u Novom Sadu. U toku 15 godina poslovanja koje su usledile, Pansport postaje jedan od vodećih ovlašćenih uvoznika i distributera prirodnih dodataka ishrani za sportiste i rekreativce na ovdašnjem tržištu.

Pansport kompaniju čini mlad i ambiciozan tim stručnih ljudi iz oblasti fitnesa, nutricionizma, medicine, kao i sporta i suplementacije.

09.02.2018.
Tribalion dobio podršku Beogradskog maratona!